Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Προαστιακός: «Επί θύραις» η επέκταση των δρομολογίων μέχρι την Κ. Αχαΐα

 Η απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που θα ρυθμίζει τα δρομολόγια και τους χρόνους άφιξης και μετεπιβίβασης (στον Αγ. Ανδρέα) απομένει για την επέκταση των δρομολογίων του προαστιακού σιδηροδρόμου της Πάτρας προς την Κ. Αχαΐα, σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε ο
Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, Αθανάσιος Κοτταράς, προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο.

Μετά τις συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τις αλλεπάλληλες επαφές που έγιναν προκειμένου να καταστεί δυνατή η επέκταση των δρομολογίων, ο ΟΣΕ κοινοποίησε στην Περιφέρεια έγγραφο προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών περίφραξης εντός της αστικής περιοχής της νότιας Πάτρας και αύξησης των επιτρεπομένων ταχυτήτων στο τμήμα 0+000 ως 6+220 Π-Πυ από 30 σε 55 km/h, είναι δυνατή η επέκταση των δρομολογίων Αγ. Ανδρέου - Καμινίων ως τον Σ.Σ. Κ. Αχαΐας. Για την επίτευξη κατάλληλων χρόνων μετεπιβίβασης στον Αγ. Ανδρέα θα προκύψει μικρή τροποποίηση των δρομολογίων και του Βόρειου τμήματος προαστιακών υπηρεσιών (1 min - αφορά τις αμ/χίες Αγ. Ανδρέα - Ρίου)».

«Πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα πλέον θα μπορούμε να δούμε τον προαστιακό να φτάνει στην Κ. Αχαΐα» δήλωσε ο κ. Φαρμάκης, ενώ ο κ. Μπονάνος τόνισε: «Δώσαμε αγώνα για να γίνει πράξη μία ακόμα υπόσχεση του χθες που όμως θα έμενε μόνο υπόσχεση εάν η σημερινή Περιφερειακή Αρχή δεν δρούσε αποφασιστικά. Ευχαριστούμε τους αρμόδιους φορείς του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη συνεργασία, η οποία έχει ως μοναδικούς ωφελούμενους τους πολίτες του τόπου μας»


www.pelop.gr - www.thebest.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου