Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Εμβολιασμό των εργαζομένων ζήτησε η Π.Ο.Σ.

Επιστολή της Π.Ο.Σ. σε Υπουργείο Υγείας , Εργασίας, Μεταφορών και Διοικήσεις εταιρειών. 
 Κύριοι,

Όλος ο πλανήτης εδώ και ένα χρόνο βιώνει τις συνέπειες της φονικής πανδημίας. Όλοι μας πλέον αντιλαμβανόμεθα, ότι ο covid19 δεν είναι ένα εποχιακό φαινόμενο,

καθώς σύμφωνα μεν τις γνωματεύσεις των ειδικών όλα δείχνουν, ότι ήρθε για να μείνει. 

Η μείωση του κινδύνου για τους πολίτες μέσω της χορήγησης του εμβολίου όπως όλα δείχνουν θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, πέρα του ότι αν εξεταστούν και οι μεταλλάξεις του ιού πιθανόν να χρειαστεί να γίνουν επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί.

Με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν, απαιτούμε από τους αρμόδιους φορείς να θέσουν σε άμεση προτεραιότητα τον εμβολιασμό των εργαζομένων στο Σιδηρόδρομο αλλά και σε όλα τα Μ.Μ.Μ. της χώρας, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος τόσο για το επιβατικό κοινό όσο και για τους ίδιους τους εργαζόμενους. 


      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας 


           ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΙΤΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου