Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Προκαλούν γέλιο & λύπηση οι εκπρόσωποι της Νέας Έλξης

 Απίστευτη κωμωδία  απο την παράταξη της Νέας Έλξης. Την ώρα που απο τα 4 αρτηριακά τρένα σήμερα κυκλοφόρησε μόνο το 1 (και έφτασε στην Αθήνα μετά
απο 12 ώρες), την ώρα που καταργήθηκε σχεδόν το σύνολο των δρομολογίων στον Προαστιακό Αθήνας, την ώρα που το σύστημα κατέρρευσε με 5 πόντους χιόνι, οι πραιτοριανοί της Κυβέρνησης εκπρόσωποι της Νέας Έλξης έβγαλαν ανακοίνωση για να καταγγείλουν το Σωματείο μας επειδή είπε - σε χαλαρό ύφος- τα πράγματα με το όνομα τους με το Δελτίο Τύπου του.

Το 2017 να θυμίσουμε ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ η νέα ηλεκτροδοτούμενη διπλή γραμμή προς Θεσσαλονίκη και η κυκλοφορία των τρένων γινόταν απο τον Ορεινό Όγκο (κατασκευής 1920) όπου είχε σωρευτεί χιόνι ύψους 2 μέτρων. Εκείνη την ημέρα καθυστέρησαν 2 δρομολόγια (αρτηριακά)  ενώ το Σωματείο των μηχανοδηγών είχε βγάλει πολύ σκληρή ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν τότε.

Απο το 2018 λειτουργεί η νέα ηλεκτροκινούμενη γραμμή. 

Τα όσα έγιναν σήμερα πραγματικά είναι απίστευτα καθώς καθηλώθηκε το 80% του Προαστιακού στην Αθήνα.

Η στάση των εκπροσώπων της Νέας Έλξης μένει στην ιστορία της ΠΕΠΕ όπως και η ανακοίνωση τους που δεν θα έγραφε ο πλέον φανατικός οπαδός της Κυβέρνησης.

Η απάντηση σε όλα  αυτά θα δοθεί απο τους ίδιους τους μηχανοδηγούς που 2 μέρες τώρα στην Αθήνα (αλλά και σε όλη την Ελλάδα πριν 1 βδομάδα) είδαν την πραγματικότητα και την εγκατάλειψη κατάματα. 

Όσον αφορά τον κόμβο του ΣΚΑ εδώ και 15 μέρες υπάρχει μονοδρόμηση 20 χιλιομέτρων λόγω προβλήματος στις αιχμές. 

Γελάνε με τους εκπροσώπους της Νέας Έλξης ακόμα και τα μπαλάστρα πλέον, αφού προσπάθησαν να αποκρύψουν αυτό που ξέρουν ΟΛΟΙ, ότι τα κλειδιά στο ΣΚΑ έχουν ΔΙΑΛΥΘΕΙ. 

Αλήθεια τώρα, τις 5 ανακοινώσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα προβλήματα στην υποδομή τις διάβασαν σήμερα; Εκεί γιατί δεν αντέδρασαν. Και αντέδρασαν στην ανακοίνωση του Σωματείου μας που επισήμανε τα αυτονόητα. Απίστευτα καραγκιοζιλίκια απο συνδικαλιστές.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

ΥΓ Η Νέα Έλξη έχει ένα θέμα με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά καλό είναι να θυμούνται οι εκπρόσωποι της ότι επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν όλα τα έργα. Εδώ και 2 χρόνια δεν γίνεται τίποτα!

ΥΓ2  Αν νομίζουν ότι δεν θα μιλάνε τα Σωματεία επειδή Κυβερνά η ΝΔ μάλλον δεν έχουν καταλάβει σωστά τα πράγματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου