Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Ο διευθύνων σύμβουλος της FS «καλωσορίζει» τα νέα ηλεκτρικά τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 

Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τα νέα ηλεκτρικά τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα οποία ανακατασκευάζονται στην Ιταλία έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της FS, Gianfranco Battisti.

Σε χθεσινή ανάρτηση στο Linkedin, ο διευθύνων σύμβουλος της FS ευχαρίστησε δημόσια
τις θυγατρικές Mercitalia Rail, Trenitalia και Italcertifer για την παράδοση της πρώτης ηλεκτρικής αμαξοστοιχίας ETR 470 στην ελληνική ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Όπως ανέφερε ο κ. Battisti, «είναι η πρώτη από τις πέντε αμαξοστοιχίες που θα παραδοθούν, από την Piacenza έως τη Θεσσαλονίκη, στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία είναι θυγατρική της Trenitalia, με αντικείμενο τις επιβατικές και εμπορευματικές σιδηροδρομικές υπηρεσίες στην ελληνική επικράτεια.

Το έργο του oμίλου της FS πρέπει να προσανατολίζεται όλο και περισσότερο, πέρα από τα εθνικά σύνορα, εξάγοντας τεχνογνωσία και συμμετέχοντας όλο και περισσότερο στη νέα εγχώρια αγορά, την ευρωπαϊκή».

Σημειώνεται ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα παραλάβει σταδιακά 5 ανακατασκευασμένες αμαξοστοιχίες, τύπου ETR 470 (η πρώτη αφίχθηκε τον Δεκέμβριο), οι οποίες θα δρομολογηθούν στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, αναβαθμίζοντας την ταξιδιωτική εμπειρία. Το πρώτο δρομολόγιο έχει οριστεί ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου