Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Η αλήθεια πονάει : Το σύστημα στο ΣΚΑ κατέρρευσε με 5 πόντους χιόνι

Συνδικαλιστές που γίνανε Διευθυντές  και τώρα ζούμε τα αποτελέσματα.
Προκαλούν γέλιο & λύπηση οι εκπρόσωποι της Νέας Έλξης γράψαμε και συνεχίζουν να προκαλούν , αφού προσπαθούν να πείσουν ότι όλα είναι καλά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ που γράψαμε ΕΙΝΑΙ ότι το σύστημα στον Προαστιακό ( στο ΣΚΑ) κατέρρευσε με 5 πόντους χιόνι. Και αυτή η αλήθεια ενοχλεί γιατί

στην Νέα Έλξη προσπαθούν να καλύψουν τους συνδικαλιστές που έγιναν με τις γνωστές μεθόδους (και χωρίς καμία προκήρυξη θέσης)   Διευθυντικά στελέχη στον ΟΣΕ και εξέθεσαν -και συνεχίζουν να εκθέτουν- ανεπανόρθωτα την Διοίκηση του αλλά  και την πολιτική ηγεσία. 

Η αλήθεια είναι ότι ΠΟΛΛΑ κλειδιά στο ΣΚΑ είναι σπασμένα εδώ και μήνες καθώς το σύστημα τηλεδιοίκησης έχει σημαντικά προβλήματα. 

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και μήνες άνοιξε και πάλι ο σταθμός Αγ. Αναργύρων γιατί ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η τηλεδιοίκηση στο Σ.Κ.Α. 

Η αλήθεια είναι ότι το βράδυ της 15ης προς 16ης Φεβρουαρίου στον Προαστιακό Αθήνας αλλά και στην γραμμή προς Οινόη γίνονταν συνεχείς εκχιονισμοί. Η γραμμή ήταν καθαρή και για αυτό τα τρένα ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ. Τα κλειδιά ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΑΝ στο ΣΚΑ.

Η αλήθεια είναι ότι το κλειδί στο Θριάσσιο την 15η Φεβρουαρίου ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕ και τρένα παλινδρομούσαν γύρω γύρω απο το ΣΚΑ για να βρούν δίοδο να φτάσουν στο Κιάτο ΓΙΑΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΗ. 

Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ σήμερα, χιλιάδες επιβατών ταλαιπωρούνται επειδή είναι σπασμένα όλα τα κλειδιά στο ΣΚΑ και οι μετεπιβιβάσεις για Κιάτο γίνονται στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Κόσμος ταλαιπωρείται και οι Κυβερνητικοί συνδικαλιστές να προσπαθούν να καλύψουν όσα ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα 18 Φεβρουαρίου έχουμε ΜΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ απο την Αθήνα μέχρι τον Ασπρόπυργο (και είχαμε τέτοια εδώ και 20 μέρες) , απο την Αθήνα μέχρι την Οινόη αλλά και την ηλεκτροκίνηση εκτός απο την Αθήνα μέχρι την Οινόη λόγω πτώσης δέντρων.

Η αλήθεια είναι ότι όσο και να προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο οι συνδικαλιστικοί απατεώνες της Νέας Έλξης, ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ γιατί νομίζουν ότι οι συνδικαλιστές μπορούν να διοικούν και τώρα προσπαθούν να μαζέψουν τα αδικαιολόγητα. 

Ας βάλουν και άλλους συνδικαλιστές σε θέσεις Διευθυντών και στελεχών, να μην μείνει όρθιο τίποτα.

Άλλωστε οι περσότεροι απο αυτούς θα είναι συνταξιούχοι σε 1-2 χρόνια. 

Τι τους νοιάζει το μέλλον. 

Το μόνο που τους νοιάζει είναι η πάρτη τους. 

Και ας διαλύσουν τα πάντα στον σιδηρόδρομο. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου