Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Οι Αχ (Άριστοι) της ΔΑΚΕ. Tότε και Τώρα. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα λέει ο λαός .

  Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα ή ΝΕΜΕΣΙΣ για τους Aχ-άριστους και αγνώμονες; 
    Το γενικό μπλάκ άουτ  ήταν ντροπή και μαύρη σελίδα για το σιδηρόδρομο, έγραφε μετά την σφοδρή χιονόπτωση το 2017 (στις 16/1/2017) η ΔΑΚΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ και συνέχιζε "Γιατί η Διοίκηση κωλυσιέργησε τραγικά στη λήψη είτε προληπτικών είτε κατασταλτικών μέτρων, για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ανέκυψαν, όταν αυτά
της είχαν υποδειχθεί από μέρους μας " και συνέχιζεΑλήθεια οι πέντε (5) Προϊστάμενοι που έγιναν με τις τελευταίες προαγωγές πού ήταν κρυμμένοι".

Το 2021 όμως Κυβερνούν οι Άριστοι (άρα που να λένε για Προϊστάμενους ) και η πάντα συνεπής στις θέσεις της,  ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) γράφει :  "Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι να αερολογούν με βάση μη σιδηροδρομικά κριτήρια τα οποία από ότι είδαμε μπορεί να είναι με μεγάλο εύρος πολιτικά,μικροπολιτικά,κομματικά,αντισυναδελφικά .Οι ευθύνες για την κατάσταση του σιδηροδρόμου είναι διαχρονικές και βαρύνουν όλες τις κυβερνήσεις που κυβέρνησαν τον τόπο.Δεν σταματούν ούτε ξεκινούν σε μία μόνο χρονική περίοδο." και φυσικά το αμίμητο... "Φταίει ο Σπίρτζης" γιατί δεν ολοκλήρωσε τα έργα! 

Προφανώς το 2017 πάλι ο Σπίρτζης  τους έφταιγε. 

Μόνο που τότε δεν βγήκαν να πούν ότι η κυκλοφορία των τρένων γινόταν απο την γραμμή του 1920 επειδή οι Κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης δεν προχώρησαν κανένα έργο στον σιδηρόδρομο.

Ο Χρήστος Σπίρτζης ακόμα τους ενοχλεί, τους πονάει, γιατί οι Δακίτες είχαν μάθει τον σιδηρόδρομο απαξιωμένο χρόνια και μάθαιναν τους σιδηροδρομικούς να νοιώθουν ενοχές για την απαξίωση. 

 Όπως λέει και ο λαός "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου".

Και επειδή ο Χρήστος Σπίρτζης σε  5 χρόνια ολοκλήρωσε έργα που βάλτωναν για 35 χρόνια και έδωσε προστιθέμενη αξία στο μέσο που υπηρετούμε, οι Δακίτες δεν τον ξεχνάνε ποτέ.

Εμείς όμως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τι γράφαμε. Σήμερα δείχνουμε σε όλους τους σιδηροδρομικούς την κατάντια, την υποκρισία και τον ευτελισμό. 

Ίδια παράταξη, παρόμοιες καταστάσεις, διαφορετικές ανακοινώσεις. 

Να μην ξεχάσουμε.....

Την ίδια ώρα οι γραφικοί ζητούσαν παραιτήσεις επειδή αντιμετώπισαν προβλήματα αρτηριακά τρένα.  Τώρα που καταργήθηκαν λόγω των χιονοπτώσεων σχεδόν ΟΛΑ τα δρομολόγια του Προαστιακού, ήταν απλά Τρίτη 16 Φλεβάρη 2021 και ήταν..δύσκολα. 

Τό 2017 όμως.......


Την αγάπη μας σε ΟΛΟΥΣ  αυτούς. 
Εδώ είμαστε ΟΡΘΙΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των  μηχανοδηγών 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου