Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Διευκολύνεται η καταβολή της αποζημίωσης σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τη διευκόλυνση της καταβολής της αποζημίωσης για τον Covid – 19 στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα ΚΤΕΛ και τα τουριστικά λεωφορεία ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι προχωρά στην κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης,
με την οποία καταργείται η προϋπόθεση
της υπαγωγής των βεβαιωμένων οφειλών στη φορολογική διοίκηση και στα ασφαλιστικά ταμεία σε καθεστώς τμηματικής καταβολής.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση καθίσταται επιβεβλημένη, λόγω των πρακτικών προβλημάτων που προέκυψαν κατά την έκδοση και εξόφληση των οικείων χρηματικών ενταλμάτων, αλλά και για να διευκολυνθεί η παροχή ρευστότητας σε αυτές τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Η αποζημίωση που θα λάβει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον Covid – 19 και συγκεκριμένα, για την υποχρέωση πλήρωσης ποσοστού εξήντα πέντε (65%) του προβλεπόμενου μέγιστου αριθμού μεταφερόμενων επιβατών ανά τρένο φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ και αναφέρεται στο δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2020.

Αντίστοιχα, τα ΚΤΕΛ θα λάβουν 19,8 εκατ. ευρώ και τα τουριστικά λεωφορεία 21 εκατ. ευρώ.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου