Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Αύγουστος 2018 : Εικόνες απο την Τηλεδιοίκηση Λάρισας. Πρόταση - Πρόκληση !

 Την ώρα που εργοδοτικό Σωματείο του χώρου αποφάσισε (επιτέλους) να αναφέρει ότι  η τηλεδιοίκηση Λάρισας ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ μέχρι τον Ιούλιο του 2019,  το στέκι της έλξης προχωρά ένα βήμα παραπάνω και δημοσιεύει φωτογραφίες της περιοδου, όπου φαίνεται ο χώρος και πως ήταν εκείνη την περίοδο. 





Μάλιστα στις 5 Αυγούστου του 2018, το blog mixanikosose είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ απο τον χώρο της Τηλεδιοίκησης Λάρισας, που ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ κανονικά. 

Τα ερωτήματα λοιπόν πληθαίνουν και αφορούν και τα Σωματεία του σιδηροδρόμου αλλά και την Ομοσπονδια Σιδηροδρομικών.

  1. Γιατί δεν λένε την αλήθεια για την Τηλεδιοίκηση Λάρισας, ενώ παρουσιάζουν (απο μπακαλόχαρτα μέχρι ...φωτογραφίες) στοιχεία ότι δούλευε. Με προβλήματα αλλά ΔΟΥΛΕΥΕ. 
  2. Ο Πρόεδρος του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνάδελφος Λάζου, έχει προσκομίσει στον εφέτη τα στοιχεία αυτά που αποδεικνύουν ότι η τηλεδιοίκηση δούλευε - έστω και με προβλήματα-  μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Αν δεν το έχει κάνει, μήπως θα έπρεπε να το κάνει έστω και τώρα ; 
  3. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών συνάδελφος Ντίτσας κατέθεσε τα αντίστοιχα στοιχεία ;
Eίμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το Σωματείο των Μηχανοδηγών κατέθεσε εξώδικες διαμαρτυρίες απο το 2010 μέχρι και το 2022, για όσο διάστημα αυτές υπήρχαν στο αρχείο της ΠΕΠΕ καθώς και πλήθος επιστολών για την κατάσταση της υποδομής. 

Ρωτάμε 

  • Είναι έτοιμοι οι συνδικαλιστές που ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ στον εφέτη να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία που κατέθεσαν; 
Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον  ΑΝ οι συνάδελφοι του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (που έκαναν και δηλώσεις έξω απο τον εφέτη) αποδέχονταν την σημερίνη μας πρόταση - πρόκληση.
  • ΔΕΧΟΝΤΑΙ να δημοσιοποιηθούν στον σιδηροδρομικό κόσμο ,αφού ζητηθούν  απο τον εφέτη,   οι καταθέσεις των συναδέλφων Ντίτσα, Λάζου, Γενιδούνια  και τα στοιχεία που προσκόμισαν ενώπιον του ; 
Μην μας αρχίσουν οι συνάδελφοι τις νομικίστικες δικαιολογίες. 

Την ώρα μάλιστα που η κατάθεση του Προέδρου του Σωματείου των Μηχανοδηγών στον εφέτη έχει διαρρεύσει στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο, καιρό τώρα. 

Είναι καιρός να πούμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Άλλωστε στις 22 Μάϊου το απόστημα στο συνδικαλιστικό κατεστημένο στον σιδηρόδρομο  θα σπάσει, είτε με αυτήν είτε με οποιαδήποτε άλλη Κυβέρνηση.

Έρχονται αποκαλύψεις που θα σοκάρουν. 
Αν και όλοι τα γνωρίζουν. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Αν λειτουργούσε η Τηλεδιοίκηση Λάρισας το έγκλημα των Τεμπών δεν θα είχε συμβεί ΠΟΤΕ. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου