Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

ΔΑΚΕ έπαρση, αλλαζονεία , αλλά και σιωπή για τα Τέμπη.

" Όσο νυχτώνει η «βούρτσα» μεγαλώνει"  απο τα συνδικαλιστικά της στελέχη το βράδυ των εκλογών, αναφορές για "ζαίους που χάσανε"   και μήνυμα απο την ΔΑΚΕ στα social media (μετά τις εκλογές) για τους 

"εισαγγελείς του Διαδικτύου που νόμιζαν πως η σιωπή μας ήταν αδυναμία νομίζαν ότι ασκούν  διοίκηση ,πολιτική ,συνδικαλισμό κάπου μπερδεύτηκαν εκδηλώνοντας τον έμφυτο αυταρχισμό τους, κομπλεξικοί εξειδικευμένοι επαΐοντες ότι γνωρίζουν τα πάντα δίχως καμία αυτοκριτική !!!

Και ιδού το αποτέλεσμα …

Νίκησε η Ελλάδα και όχι ο διχασμός"

Το μόνο που κρατάμε απο το μήνυμα της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών είναι ότι παραδέχεται την σιωπή της. 

Σιωπή ενοχική για τα Τέμπη και μάλιστα χωρίς ίχνος κριτικής για την Κυβέρνηση που φανατικά υποστηρίζει.

Όσον αφορά τα περιφερόμενα  συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών, που υπό την "μέθη" της εκλογικής νίκης της ΝΔ θεωρούν ότι κέρδισαν και  οι ίδιοι , μια συμβουλή.

Ας δούν τα ποσοστά τους στα συνδικάτα στον σιδηρόδρομο (και όχι αυτά στην Ομοσπονδία που τους διασώζουν οι συνάδελφοι απο την ΣΤΑΣΥ) , εκεί δηλαδή που κρίνονται οι ίδιοι και οι συμπεριφορές τους, αλλά και οι προτάσεις τους. 

Είναι καλές οι τσάμπα μαγκιές, αλλά είναι "κακό" να πανηγυρίζεις όταν δεν έχεις καμία συμμετοχή στην εκλογική νίκη του πολιτικού φορέα που εκπροσωπείς. 

Εκτός αν θεωρούν νίκη την σιωπή για τα όσα συμβαίνουν στον σιδηρόδρομο. 

Θα δούμε στα προσεχώς άλλωστε , την πολιτική της νέας Κυβέρνησης απέναντι στα συνδικάτα και θα κρατήσουμε το μήνυμα της ΔΑΚΕ για να θυμίζουμε στους πανηγυρίζοντες ότι μας έλεγαν ότι....κέρδισαν. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Η πρόκληση για να δημοσιεύσουν τις καταθέσεις τους στον εφέτη - ανακριτή οι συνδικαλιστές ΙΣΧΥΕΙ ακόμα.

Υ.Γ. 2 Περιμένουμε να κάνει  πράξη τις "απειλές του" , ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, ΠΡΩΗΝ Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Κιουτσούκης.

Νικόλα, πες τα όλα, περιμένουμε και νομίζουμε ότι έχεις το θάρρος και πρέπει να το κάνεις! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου