Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΟΣΕ / «Τυφλά» δρομολόγια μέχρι την Ειδομένη (βίντεο)

 Οι μηχανοδηγοί είναι καθημερινά αντιμέτωποι με παραμελημένες γραμμές που είναι καλυμμένες με κλαδιά και φύλλα και οδηγούν χωρίς ορατότητα. Σειρά από λάθη και εγκληματικές παραλείψεις συνεχίζουν να υφίστανται στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, σχεδόν τρεις μήνες
μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενιδούνιας, σε νέα του ανάρτηση αναδημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν πόσο προβληματικές παραμένουν η διαχείριση της υποδομής και η συντήρηση και λειτουργία των σιδηρογραμμικών γραμμών.

Οι μηχανοδηγοί είναι καθημερινά αντιμέτωποι με τις παραμελημένες γραμμές και τις αμαξοστοιχίες που είναι καλυμμένες με κλαδιά και φύλλα με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους οδηγούς να είναι κακή.

Μάλιστα βίντεο της ανάρτησης αποκαλύπτει πόσο δύσκολη είναι η δουλειά τους και σε τι αντίξοες συνθήκες οδηγούν τις αμαξοστοιχίες.

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενιδούνιας γράφει καυστικά για το δρομολόγιο της Ειδομένης. «Ειδομενη χτες. «Ο δρόμος του μεταξιού». Αφιερωμένο στον «φίλο» που μου έστειλε χτες  sms  μετά από 5 χρονια(λες και έχουμε κάτι να φοβηθούμε). Μέχρι τέλους αγώνας για δικαιοσύνη & ασφάλεια σε μεταφορές και εργασία».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου