Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Λ. Μανωλάς : Aίτηση διαγραφής απο τα μητρώα του ΠΜΚ Ν. Αττικής

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή του Λευτέρη Μανωλά.  

 Αγαπητέ Πρόεδρε του ΠΜΚΣ Ν. Αττικής,  λυπούμαι που με το περιεχόμενο του από 15/5/2023 γράμματος σου επιβεβαιώνεις, με τον πιο απογοητευτικό τρόπο, τους λόγους που

με οδήγησαν στην επιλογή μου να απομακρυνθώ (προς το παρόν) από τις δραστηριότητες αυτού του ιστορικού πολιτιστικού σωματείου, του οποίου υπήρξα ένας από τους θεμελιωτές του και βασικός συντελεστής στις επιμέρους πολιτιστικές δράσεις που άφησαν (κάποτε) ανεξίτηλο το αποτύπωμα τους (για εκείνες/ους, βέβαια, που τις είχαν, τότε, βιώσει).

     Φίλε Γιάννη, σε καμιά, όμως, περίπτωση δεν σε κάλεσα σε ΑΠΟΛΟΓΙΑ, πράγμα που στο οποίο εσύ πρόθυμα και με ευχαρίστηση, λες, κατέφυγες, προκειμένου, προφανώς, να ανταποδώσεις και να ικανοποιήσεις όσους σε πριμοδότησαν (και με το παραπάνω, για τέτοιους υποστηρικτές),  για να καταλάβεις, όπως διακαώς το επιθυμούσες, τη συγκεκριμένη θέση. Έτσι σαν καλός σκυταλοδρόμος, παίρνεις πρόθυμος (όπως φαίνεται) τη σκυτάλη, για να συνεχίσεις το έργο τους και μάλιστα (όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται), ρυμουλκώντας και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Σε συγχαίρω! 

Ωστόσο, το ελάχιστο που θα περίμενα από σένα (μη ξεχνάς για δύο μήνες ακόμα, θα είμαι μέλος του σωματείου και θα σε κρίνω), θα ήταν η γνωστοποίηση της υλοποίησης των ενεργειών που αρμόζουν σε ένα σωματείο του πολιτισμού, τις οποίες επισήμανα και παρότρυνα θεωρώντας τες, το λιγότερο, αυτονόητες.                      

Αλλά, δυστυχώς, ούτε αυτό !                                                                                                                                  

Με τους πολιτιστικούς χαιρετισμούς μου και ευχές για σωστή δουλειά !                                          


Λευτέρης Μανωλάς

Συνταξιούχος ΤΡΑΙΝΟΣΕ

    Μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών

    (Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου