Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Γίνονται προεκλογικά προσλήψεις στον ΟΣΕ ;

 Στο στέκι της έλξης ήρθαν μηνύματα απο αναγνώστες ότι η Διοίκηση του ΟΣΕ  κάνει προσλήψεις εν μέσω προεκλογικής περιόδου στο διοικητικό τομέα  ( με παροχή υπηρεσίας), χωρίς μάλιστα να έχουν προκηρυχτεί οι θέσεις. Οι πληροφορίες που έχουμε  αναφέρονται σε προσλήψεις σε

Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Και τα ερωτήματα προς την Διοίκηση του ΟΣΕ είναι συγκεκριμένα  

  1. Που είναι η προκήρυξη των θέσεων 
  2. Ποιος επιλέγει όσους προσλαμβάνονται και με ποια κριτήρια.
  3. Έχει νομιμοποίηση ο κ. Τερεζάκης να υπογράφει προσλήψεις ή άλλες αποφάσεις ; Γιατί ΦΕΚ για την τοποθέτηση του κ. Τερεζάκη,  ακόμα δεν έχουμε δει να δημοσιεύεται. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του ΔΣ του Οργανισμού υπογράφει η Αντιπρόεδρος του. 
Καλό θα ήταν επειδή οι ημέρες είναι "πονηρές" και ιδιαίτερα επειδή  ήδη έχει ασκηθεί δίωξη σε στελέχη του ΟΣΕ για την νομιμότητα της  μετάταξης του σταθμάρχη της Λάρισας, να είναι όλοι πολύ προσεκτικοί.



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου