Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Σε πανικό και αποστροφή . Ο εισαγγελέας προ των πυλών του ΟΣΕ;


Αφού κατέρευσε το   Κυβερνητικό αφήγημα για την Τηλεδιοίκηση στην Λάρισα μετά το ντοκουμέντο που δημοσίευσε το στέκι της έλξης για το θέμα και πως η λειτουργία της  σταμάτησε τον Ιούλιο του 2019, και αφού    πρώτα προσπάθησαν -κυβερνητικοί συνδικαλιστές- να μας πουν ότι η Τηλεδιοίκηση λειτουργούσε την ημέρα του εγκλήματος  των Τεμπών (υπάρχει γραπτό συνεργαζόμενου συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ που μερικές ημέρες αργότερα το "επεξεργάστηκε") τώρα φτάνουν στο σημείο να παρουσιάζουν απο .....φωτογραφίες μεχρι αναφορές σταθμαρχών για τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι  τον Ιούλιο του  2019.

Με λίγα λόγια, η Τηλεδιοίκηση Λάρισας, λειτουργούσε, το παραδέχονται και οι ίδιοι, αλλά με προβλήματα.

Τα ερωτήματα πλέον είναι σαφή προς αυτό το σύστημα που μόνο αηδία προκαλεί σε κάθε σκεπτόμενο συνάδελφο. 

  1.  Αν η τηλεδιοίκηση Λάρισας λειτουργούσε το βράδυ του εγκλήματος των Τεμπών, θα χάνονταν 57 άνθρωποι; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. 
Όσο λοιπόν δημοσιεύουν απο φωτογραφίες μέχρι αναφορές σταθμαρχών για τα προβλήματα  πριν τον Ιούλιο του  2019, τόσο ενισχύουν το επιχείρημα για το έγκλημα που συνετελέστηκε την 28η Φεβρουαρίου 2023.
Γιατί πριν τον Ιούλιο του 2019, η τηλεδιοίκηση Λάρισας λειτουργούσε. 

Δεν ξέρουμε αν νοιώθουν ΕΝΟΧΕΣ όλοι αυτοί (θεωρούμε πως με την στάση τους αποδεικνύονται αναίσθητοι και αδίστακτοι) , αλλά σίγουρα ΕΝΟΧΟΙ υπάρχουν.
  • Γιατί δεν επισκευάστηκε η Τηλεδιοίκηση Λάρισα μετά την φωτιά στην περιοχή τον Ιούλιο του 2019; 
  • Τι έκανε 4 χρόνια ο ΟΣΕ και ενώ είχε σαφείς προειδοποιήσεις με εξώδικα. 
Aυτή η ερώτηση θα  βασανίζει στο διηνεκές κάθε Έλληνα πολίτη.
Στους  υπάνθρωπους, χοντρόπετσους, αναίσθητους, που προσπάθησαν να κάνουν το άσπρο- μαύρο (στην λογική του Τέλος - τέλος)  αξίζει μόνο η περιφρόνηση. 

Άλλωστε, τα ίδια πρόσωπα έψαχναν το 2018 την σκόνη στο Καλλίδρομο.
Σήμερα και μετά το έγκλημα των Τεμπών, θεωρούν λογικό να αναπτύσονται ταχύτητες των 140 χλμ την ώρα σε μη τηλεδιοικούμενα τμήματα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Απο όσα μαθαίνουμε στον ΟΣΕ σύντομα θα έχουν επισκέψεις. Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν εμφανιστεί κάποιος μετά τις μεσημεριανές ώρες και πέσει πάνω σε κορυφαία στελέχη που "έχουν παραιτηθεί", τι θα έχουν να πούν οι παρευρισκόμενοι. 

Υ.Γ.2 . 14 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ είναι πολλές ; Η Π.Ο.Σ. τι κάνει ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου