Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Πρόεδρος του «ιταλικού ΟΣΕ», της Rete Ferroviaria Italiana (RFI) ο πρόεδρος της Hellenic Train

 Διοικητικές αλλαγές συντελέστηκαν στις θυγατρικές του ιταλικού κολοσσού Ferrovie dello Stato Italiane, Rete Ferroviaria Italiana (RFI), Trenitalia και Mercitalia Logistics.


Της Βάσως Βεγιάζη

Ειδικότερα, κατά την πρόσφατη γενική συνέλευση στην RFI, διορίστηκε νέο διοικητικό συμβούλιο για την τριετία 2023-2025, με τον πρόεδρο της Hellenic Train Dario Lo Bosco να ορίζεται πρόεδρός της και τον απερχόμενο CEOτης Mercitalia Logistics να αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.

Παράλληλα, στην Trenitalia για την τριετία 2023-2025 ορίστηκε πρόεδρος ο Stefano Cuzzilla, με τον Luigi Corradi να αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Σημειωτέον, ο Cuzzilla παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ της Ferrovie dello Stato Italiane.

Αντίστοιχα, στην Mercitalia Logistics τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου αναλαμβάνει η Sabrina De Filippis στη θέση του απερχόμενου Gianpiero Strisciuglio. Η De Filippis μέχρι πρότινος ήταν Regional Business Director στην Trenitalia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου