Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

«Αφωνία» ΜΜΕ για την διαμαρτυρία κατά της υποψηφιότητας Καραμανλή στις Σέρρες;

 Συγγενείς των θυμάτων καταγγέλλουν μάλιστα ότι επιχειρείται αποσιώπηση του θέματος ενόψει εκλογών  Κυρίως μέσα από φωτογραφίες χρηστών στα social media έγινε γνωστή η μαζική διαμαρτυρία
φίλων και συγγενών των θυμάτων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενάντια στην υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κ. Αχ. Καραμανλή.

Την διαμαρτυρία οργάνωσε στις Σέρρες ο «Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών», ωστόσο δεν υπήρχε επαρκής τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη, ούτε από τα τοπικά Μέσα, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις. 

Συγγενείς των θυμάτων καταγγέλλουν μάλιστα ότι επιχειρείται αποσιώπηση του θέματος ενόψει εκλογών. Όπως καταγγέλλουν, εδώ και έναν περίπου μήνα η λέξη «Τέμπη» είναι σχεδόν απαγορευμένη από τα μεγάλα ΜΜΕ, ενώ κανείς δεν προβάλει τις κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην χθεσινή πορεία συμμετείχε αρκετός κόσμος, ενώ ξεκίνησαν τη διαμαρτυρία σιωπηλοί και στη συνέχεια φώναξαν σύνθημα «μαύρο, μαύρο στο Καραμανλή». 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 


www.rosa.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου