Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Είναι και επίσημο: Σε Hellenic Train και Damco του ομίλου Κοπελούζου το Θριάσιο ΙΙ


 Είναι και επίσημο: Σε Hellenic Train και Damco του ομίλου Κοπελούζου κατακυρώθηκε το Θριάσιο ΙΙ.


Του Φώτη Φωτεινού - www.metaforespress.gr


Η Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού ολοκλήρωσε τον έλεγχο και την αξιολόγηση των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου, δηλαδή της κοινοπραξίας και έκρινε ότι αυτά είναι πλήρη και παραδεκτά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των αντίστοιχων άρθρων της διακήρυξης.


Έπειτα, συνέταξε το, από 08-05-2023 Πρακτικό Ελέγχου των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου (Πρακτικό ΙΙΙ) και εισηγήθηκε ομόφωνα την κατακύρωση του διαγωνισμού για την ανάθεση της σύμβασης παραχώρησης για τη «Λειτουργία, Συντήρηση, Εκμετάλλευση, Ολοκλήρωση Μελετών, Κατασκευής Έργων και Προμήθεια Εξοπλισμού του Ε.Σ.Σ.Σ.Δ.Ι. Θριασίου Πεδίου» στον ανάδοχο με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ HELLENIC TRAIN -DAMCO.


Σε επιχειρησιακό επίπεδο, στη δημιουργία τακτικών εμπορευματικών δρομολογίων μεταξύ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης, με προοπτική επέκτασης σε Σόφια και Σκόπια προσανατολίζεται η Hellenic Train, μόλις ωριμάσουν οι συνθήκες κυκλοφορίας.


Μάλιστα, θα δίδεται η δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να μισθώνουν επιμέρους / μεμονωμένα βαγόνια, με στόχο την ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του metaforespress.gr, γι’ αυτό το εγχείρημα θα χρησιμοποιηθεί ως «επιχειρησιακή βάση» το Θριάσιο ΙΙ, στο οποίο η εταιρεία ανακηρύχθηκε οριστικός ανάδοχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου