Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

ΟΣΕ : Απέτυχαν οι "Άριστοι" του Μητσοτάκη, έρχονται οι Γάλλοι

 Η σημερινή υπογραφή συμφωνίας Ελλάδας - Γαλλίας για την συνεργασία μεταξύ του ΟΣΕ και των γαλλικών σιδηροδρόμων SNCF με σκοπό τη μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα σιδηροδρόμων συνιστά ουσιαστική παραδοχή της αποτυχίας της πολιτικής  Μητσοτάκη στις σιδηροδρομικές μεταφορές. 

Οι "Άριστοι" του συστήματος Μητσοτάκη, που επελέγησαν με

απευθείας ανάθεση καθηκόντων ευτελίζονται  στην συνείδηση των σιδηροδρομικών (και όχι μόνο) καθώς η Κυβέρνηση Μητσοτάκη παραδέχεται ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει τους σιδηροδρόμους και χρειάζεται τεχνογνωσία απο το εξωτερικό . 

Η σιωπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών για όσα γίνονται όλη αυτήν την περίοδο την έχει απαξιώσει στο σύνολο των εργαζόμενων.

Κυβερνητικοί και εργοδοτικοί μέχρι το μεδούλι, δεν τολμού να βγάλουν μια ανακοίνωση εδώ και καιρό.

Αυτήν την Ομοσπονδία θα συνοδεύει στο διηνεκές, η απάθεια της, στην υπόδειξη στελέχους σε εργαζόμενο να σιωπήσει όταν έλεγε την αλήθεια για τον τοπικό πίνακα χειρισμού στην Λάρισα. 

"Τέλος - Τέλος" θα πρέπει να πούμε σε αυτόν τον  εργοδοτικό συνδικαλισμό που ντροπιάζει 100 χρόνια αγώνων για το σιδηροδρομικό συνδικαλιστικό κίνημα. 

Αυτοί που .....ψάχνανε την σκόνη στο Καλίδρομο. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου