Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση ΠΕΠΕ για συλλαλητήριο Θεσσαλονίκης

Συνάδελφοι,

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Π.Ε. καλεί όλα τα μέλη του να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της έκθεσης της Θεσσαλονίκης το ΣΑΒΒΑΤΟ 7/9/2013, ώρα: 18.00’.

Οι συνάδελφοι εκτός Θεσσαλονίκης θα μπορούν να μεταφερθούν με την Αμαξοστοιχία που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει με ώρα αναχώρησης από Αθήνα στις 07.18’ (στις 7/9/2013), μετά από αίτημα της Γ.Σ.Ε.Ε. και επιστροφή  από Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα, ώρα: 23.00’.
Με τη συμμετοχή μας αυτή, δηλώνουμε αντίθετοι με την κυβερνητική πολιτική που ασκείται τόσο στο οικονομικό, όσο και στο ασφαλιστικό και εργατικό περιβάλλον.
·         Λέμε ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
·         Λέμε ΟΧΙ στην κατάργηση των Σ.Σ.Ε.
·         Λέμε ΟΧΙ στη συρρίκνωση – κατάργηση του εφάπαξ και επικουρικού.
·         Λέμε ΟΧΙ στην κατάργηση της σύνταξης και τη μετατροπή αυτής μετά από 35 ή και 40 χρόνια εργασίας σε ένα απλό φιλοδώρημα της τάξης των 360,00 €….
·         Λέμε ΟΧΙ στη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους.
Με την παρουσία σου δίνεις δύναμη στο συνδικαλιστικό κίνημα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Π.Ε.
  Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

          ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ                        ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου