Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

H σιωπή τους , η συνενοχή τους

Περίπου 15 μέρες πριν , η ηγεσία της ΠΕΠΕ  είχε βγάλει  ανακοίνωση κατηγορώντας το στέκι της έλξης σαν μέσο παραπληροφόρησης.
Ενόψει λοιπόν της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ της ΠΕΠΕ , δημοσιεύουμε το χαρτί που τοιχοκολήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του μηχανοστασίου Λάρισας και καλούσε τους μηχανοδηγούς σε απεργοσπασία στα εμπορικά με εντολή και κάλυψη του Σωματείου .
Προκαλούμε την ηγεσία της ΠΕΠΕ , να καταδικάσει με ανακοίνωση τους εμπνευστές αυτών των ενεργειών και αυτονόητα να ψάξει να βρεί τον συγγραφέα ....
Γιατί καλοί οι λεονταρισμοί για το στέκι της έλξης , αλλά η σιωπή του Προέδρου και Γραμματέα για το παραπάνω περιστατικό , ερμηνεύεται απο πολλούς  και ως συνενοχή .

2 σχόλια:

  1. μου αρεσει που λεγανε καποιοι για λασπολογιες,δοσυλογιες και σαλτσες,ηταν ατυχοι ομως γιατι το της υπηρεσιας βρεθηκε κατα λαθος και παραδωθηκε στο στεκι της ελξης με αποτελεσμα να το δουμε ολοι.δεν πειραζει ,για ακομα μια φορα φανηκαν καποιοι ποσο αμυαλοι και ανικανοι ειναι να σαμποταρουν κατι.,ενα μεγαλο ευχαριστω στον συναδελφο που φροντισε να παραδωσει το χειρογραφο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παράγκα είναι εδώ.
    Ποτέ δεν ξηλώθηκε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή