Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Oμιλία του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ.Το 2020 θα επιστρέψει η οικονομική ανάκαμψη κ ευημέρια !

Έχουν χάσει την ψυχή τους,έχουν χάσει το φιλοτιμό τους,θα χασουν σε όλα! 
είπε ο Πρωθυπουργός φωτογραφίζοντας προφανώς τα εκατομμύρια ανέργων , τις χιλιάδες Ελλήνων που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία , τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που δεν τα βγάζουν πέρα με την μείωση των εισοδημάτων τους .
Δε θα χρειαστούν νέα μέτρα λιτότητας γιατί το 2014 θα είναι έτος ανάκαμψης είπε ο Πρωθυπουργός ,του χρόνου οι φόροι θα είναι λιγότεροι γιατί η Ελλάδα θα μπει σε τροχιά ανάκαμψης και  θα επιστρέψει στην οικονομική ανάκαμψη και ευημερία το 2020 και αυτό 
με συντηριτικούς... υπολογισμούς..

Οι εργαζόμενοι , όντως τα έχουν χάσει όλα και συνεπώς δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν .... Το 2020 άλλωστε είναι σε 7 χρόνια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου