Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ζαβογιάννη Βασίλη

Συνάδελφοι

 Ως Πρόεδρος του Επιχειρησιακού Σωματείου(ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ) που δραστηριοποιείται στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έχει υπογράψει την ισχύουσα διετή ΣΣΕ, αλλά και ως

συνδικαλιστής με βαθιές δημοκρατικές αρχές και αξίες θα προτείνω στο ΔΣ του Σωματείου μας, μετά και την εγγραφή 100 και πλέον νέων μελών από την πρώην ΕΕΣΣΤΥ, την δημιουργία τριμελούς επιτροπής από συναδέλφους τεχνίτες η οποία μέχρι τις εκλογές του Σωματείου μας θα συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου μεταφέροντας τις ανησυχίες και τα προβλήματα των συναδέλφων στην τεχνική βάση. 

Επιπρόσθετα, θα προτείνω ένα από τα μέλη της Επιτροπής αυτής να συμμετέχει ισότιμα στην διαπραγματευτική Ομάδα του Σωματείου μας που θα ξεκινήσει τις συζητήσεις για την νέα ΣΣΕ. 
Από τη μεριά μας θα επιδιώξουμε οι διαπραγματεύσεις να ξεκινήσουν το συντομότερο, αντιλαμβανόμενοι τα ζητήματα που έχουν μείνει ανοικτά για τους συναδέλφους στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ, χωρίς όμως εμείς να είμαστε σε καμία περίπτωση υπεύθυνοι για αυτά
Το επόμενο διάστημα και μετά τις απαραίτητες συνεννοήσεις εντός του ΔΣ του Σωματείου μας όπου θεωρώ αυτονόητο ότι θα εγκρίνει την πρόταση μου, θα ανακοινώσουμε τον τρόπο συγκρότησης της Επιτροπής. 
Στόχος μας είναι η υπογραφή νέας επιχειρησιακής ΣΣΕ στην οποία θα συμπεριληφθεί το προσωπικό της πρώην ΕΕΣΣΤΥ. 
Στόχος θα ειναι και η επαναπρόσληψη των 100 συναδέλφων που έληξαν οι συμβάσεις τους τον τελευταίο χρόνο και δεν ανανεώθηκαν στο πνεύμα και της κυβερνητικής πολιτικής για επιδότηση της ανεργίας και οχι της εργασίας.

 Βασίλης Ζαβογιάννης Πρόεδρος ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

1 σχόλιο:

  1. Πρόεδρε βάλτε τα δυνατά σας ειδικά για τους 100. Υπάρχουν κι άτομα ανάμεσα τους που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και ευελπιστούν σε εσας για να ακούσουν μια καλή είδηση και να ξαναβρουν ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή