Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Πιο γραφικός γίνεσαι σοκάκι.... (Απο πού πανε για Αίγιο;)

Έπεσε έξω το στέκι όταν ρώταγε "τι γίνεται με το Αίγιο" αναφέρει ο γνωστός γραφικός, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί
να χωνέψει ότι τελικά παραδόθηκαν το Καλίδρομο και ο Όθρυς.

Έπεσε τόσο έξω το στέκι για τις ανησυχίες που εξέφραζε για τον σιδηρόδρομο που στους μόλις 8 μήνες (και μετά απο πολύ παρασκήνιο για την κατάσταση στον σιδηρόδρομο) παραιτήθηκε η Διοίκηση του ΟΣΕ επικαλούμενη έλλειψη επικοινωνίας με το Υπουργείο.
Έπεσε τόσο έξω το στέκι που ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ ανέφερε σήμερα (αυτολεξεί) : Μάλιστα, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις μας προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το έργο ήταν έτοιμο προς παράδοση από το τέλος Μαρτίου. (και καθυστέρησε λόγω covid-19).Και να θυμίσουμε στον γραφικό περίγελο ότι το πρώτο δρομολόγιο για Αίγιο έγινε στις 15 Απριλίου 2019. Μαντέψτε ποιος ήταν ο επιβάτης. Τυχαία ο ίδιος που ολοκλήρωσε τα μεγαλύτερα έργα στον σιδηρόδρομο απο το 2015 μέχρι το 2019.Η λειτουργία της γραμμής είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για τον σιδηρόδρομο. 
Γιατί τα έργα μένουν στον λαό και αναβαθμίζουν την ποιότητα εργασίας για τους σιδηροδρομικούς.
Ο πλέον γραφικός -περίγελος- που γνώρισε ο σιδηρόδρομος μπορεί να ονειρεύεται.
Εμείς τον καλούμε την Πέμπτη 18 Ιουνίου στην συνέλευση στο ΜΑΙ να έρθει να ...ξεσπαθώσει.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Εμείς δεν πρόκειται να ψάχνουμε την σκόνη, όπως έκαναν γραφικοί στο Καλίδρομο....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου