Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση από ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συνάδελφοι, 
 Η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αποδεχόμενη το γραπτό αίτημά μας, θα προσέλθει σε συνάντηση την 1η Ιουλίου 2020 με αντικείμενο την διαπραγμάτευση της νέας επιχειρησιακής σ.σ.ε. και την
επαναπρόσληψη των συναδέλφων τεχνιτών που έληξαν οι ορισμένου χρόνου συμβάσεις τους. Κατόπιν της εξέλιξης αυτής προτεραιότητά μας είναι η απευθείας διαπραγμάτευση για την επίλυση των εργασιακών ζητημάτων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
Στην παρούσα συγκυρία, η στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΣ δεν κρίνεται σκόπιμη και αποτελεσματική για τους εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Καλούμε τους εργαζόμενους σε εγρήγορση με την προσδοκία οι διαπραγματεύσεις να οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Οφείλουμε βέβαια να καταδικάσουμε απερίφραστα τη χθεσινή προσπάθεια της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ζητήσει δηλώσεις από τους εργαζόμενους για την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στην στάση εργασίας. 
Για την ενέργεια αυτή εκφράσαμε ήδη την έντονη διαμαρτυρία μας στη Διοίκηση και δηλώσαμε ότι οποιαδήποτε προσπάθεια επανάληψής της στο μέλλον θα συναντήσει την άμεση αντίδρασή μας. 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

 ΒΑΣ. ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου