Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Μέχρι τις 14/6 το πρόστιμο στον μηχανοδηγό, ανανεώθηκε το ΦΕΚ


Το ΦΕΚ που προκαλεί γέλια σε όλο τον σιδηροδρομικό κόσμο θα σταλεί και στην ALE για να δείξει το μέγεθος της σοβαρότητας της Ελληνικής Κυβέρνησης. Τελικά ούτε καταργήθηκε (και αυτό) όπως έλεγε γνωστός συνδικαλιστής του κλάδου, ούτε ορθογραφικό λάθος ήταν, αλλά είναι μια συνειδητή προσπάθεια
μετακύλισης ευθυνών της πολιτείας και του εργοδότη στον εργαζόμενο με Κυβερνητική Νομοθεσία.

Όσοι στηρίζουν αυτές τις πολιτικές είναι συνυπεύθυνοι στο ακέραιο με τους εμπνευστές τους και για αυτές τις μεθόδους.
 Ίδια κατάσταση επικρατεί και για τους οδηγούς λεωφορείων.  Εντός της ημέρας θα εκδοθεί ανακοίνωση απο το Σωματείο, το οποίο βρίσκεται σε επικοινωνία με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
Αναφέρουμε ότι σε πρόβλημα που διαπιστώθηκε χτες στην ΄Βόρεια Ελλάδα η εταιρεία δρομολόγησε επιπλέον συρμό για να τηρηθούν τα όσα προβλέπονται στο ΦΕΚ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου