Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Δάνεια, 600 εκατ. ευρώ, για την ιταλική FSI από UniCredit και Intesa Sanpaolo. Θα διοχετευθούν σε Trenitalia και RFI


Σε συμφωνία με τις UniCredit και Intesa Sanpaolo, για την παροχή δανειακών συμβάσεων, συνολικού ύψους 600 εκατ. ευρώ, προχώρησε η Ferrovie dello Stato Italiane (FSI), μητρική των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ.


Ειδικότερα, ο ιταλικός όμιλος θα λάβει δανειοδότηση 300 εκατ. ευρώ, τριετούς διάρκειας, από την UniCredit, με το ποσό να διατίθεται σε Trenitalia και Rete Ferroviaria Italiana (RFI).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το δάνειο από την UniCredit «θα χρηματοδοτήσει δαπάνες κυρίως σε ηλεκτρικό τροχαίο απόθεμα για την Trenitalia».

Αντίστοιχα, η δανειακή σύμβαση, ύψους 300 εκατ. ευρώ, που υπεγράφη με την Intesa Sanpaolo, θα είναι διετούς διάρκειας και τα  χρήματα θα διατεθούν επίσης στην Trenitalia.

Β.Β. - metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου