Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Επιστολή ΠΕΠΕ στην ΠΟΣ

Συνάδελφοι, 
με χτεσινή επιστολή του Προέδρου του Σωματείου μας (mail-αρ. πρωτ. 40535) ζητήθηκε η μετάθεση
του Συμβουλίου Διοικήσεων που θα συνεδριάσει σήμερα , λόγω του ότι το Σωματείο μας βρίσκεται σε ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις.
Αντί αυτού λάβαμε στις 10(!!) το βράδυ, mail απο συνεργάτη της ΠΟΣ που μας κοινοποιούσε την με αρ,40540 επιστολή της Ομοσπονδίας, που αναφέρει πως το Συμβούλιο Διοικήσεων θα συνεδριάσει κανονικά σήμερα Πέμπτη 18/6 και θα ... ξανασυνεδριάσει την Παρασκευή 19/6για Σωματεία που δεν μπορούν να παρευρεθούν στην σημερινή συνεδρίαση, πράγμα πρωτοφανές στα χρονικά.
Κατόπιν τούτου και επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να αποδεχτούμε καμία παραβίαση των Καταστατικών διαδικασιών, ούτε συνεδριάσεις Οργάνων αλά κάρτ, σας καλούμε όπως  ορίσετε  την συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοικήσεων σύμφωνα με όσα αναφέρει ρητά το Καταστατικό (άρθρο 18), δηλαδή με πρόσκληση που θα έχει αποσταλεί 5 μέρες πριν σε όλα τα Σωματεία- μέλη της ΠΟΣ.
Σας υπενθυμίζουμε, θέλοντας να προστατέψουμε την διαδικασία και την νομιμότητα των  αποφάσεων που λαμβάνονται στα όργανα της ΠΟΣ, ότι η πρόσκληση για το σημερινό Συμβούλιο Διοικήσεων εστάλη την Τρίτη 16.06 με την υπ. αριθμ. πρωτ 40533 επιστολή σας. Δηλαδή η πρόσκληση έχει αποσταλεί μόλις 48 ώρες πριν την συνεδρίαση.

Για το ΔΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου