Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Ο κόσμος χειροκροτεί τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων που διαμαρτύρονται και ζητούν μονιμοποίηση

Μονιμοποίηση των εργαζομένων των Νοσοκομείων στο Νοσοκομείο Σωτηρία – 16.000 εργαζόμενοι στον αέρα – Κορυφαία στιγμή της σημερινής διαμαρτυρίας ήταν όταν προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της Μεσογείων ο κόσμος που περίμενε τους χειροκρότησε
θερμά συμπαραστεκόμενος στον αγώνα τους.
Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για το έκτακτο προσωπικό στη δημόσια Υγεία και Πρόνοια διοργανώνει σήμερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Η ΠΟΕΔΗΝ εξήγγειλε στάση εργασίας από 07:00-10:00 και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα κατά τόπους νοσοκομεία, με αίτημα την μονιμοποίηση του του έκτακτου προσωπικού.
Οι άνθρωποι που «έδωσαν τη μάχη» που άκουσαν τα πολλά μπράβο τα χειροκροτήματα και τα “δε θα σας ξεχάσουμε”, βρίσκονται τώρα μετέωροι.

16.000 συμβασιούχοι στον αέρα
«16000 συμβασιούχοι βρίσκονται στον αέρα.  Οι συμβασιούχοι εργάζονται πάνω από πέντε χρόνια, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αυτό το κράτος το αναγνωρίζει κι όμως αρνείται να τους μονιμοποιήσει. Χειροκροτήματα χορτάσαμε», τόνισε ο Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας στο Open

Η ΠΟΕΔΗΝ και οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων πραγματοποιούν συγκέντρωση στο προαύλιο του νοσοκομείου Σωτηρία ζητώντας την μονιμοποίηση του έκτακτου προσωπικού που λήγουν οι συμβάσεις τους.

Κορυφαία στιγμή της σημερινής διαμαρτυρίας ήταν όταν προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της Μεσογείων ο κόσμος που περίμενε τους χειρορκότησε θερμά συμπαραστεκόμενος στον αγώνα τους.

https://www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου