Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Νέο μνημόνιο μαζί με τα κονδύλια του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης


Σε δηλώσεις που παραπέμπουν σε νέα μνημόνια προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, αναφορικά με τους πόρους που θα διατεθούν στην Ελλάδα από
το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Τα Νέα, ο επικεφαλής της οικονομικής και νομισματικής πολιτικής της ΕΕ σημείωσε πως "για την Ελλάδα υπάρχει ακόμα η ενισχυμένη εποπτεία και θα είναι προφανώς ένας παράγοντας που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη".


Αναφερόμενος στη διαδικασία με την οποία θα χορηγούνται οι πόροι από το Ταμείο, ο Β. Ντομπρόβσκις είπε πως  "δεν μιλάμε μόνο για επενδύσεις, αλλά και για μεταρρυθμίσεις, για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και ανταγωνιστικότητας των οικονομιών των κρατών-μελών μέσω μεταρρυθμίσεων".

Δικό μας σχόλιο > Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου