Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ούτε δρόμο, ούτε τρένο στην ξεχασμένη Ηλεία…

Απομόνωση του τόπου και κοροϊδία απέναντι στους κατοίκους της.
Δεν μας αφήνουν χωρίς αυτοκινητόδρομο, τώρα έχουν ξεχάσει και το τρένο, αφού η Ηλεία στερείται και αυτό, χωρίς καμία αισιόδοξη ένδειξη ότι θα υπάρξει
κάποια «θετική είδηση» γύρω από το θέμα. Τούτος ο τόπος δηλαδή, παραμένει στην απομόνωση και για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Την παραπάνω δήλωση έκανε χθες ο δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και πολιτευτής Ηλείας Θόδωρος Βλαγκούλης (με την Νέα Δημοκρατία), τονίζοντας για μια φορά ακόμα ότι και η σημερινή κυβέρνηση παρά τις υποσχέσεις έχει αφήσει το νομό σε στάσιμη κατάσταση, με εμφανή τα σημάδια της εγκατάλειψής του από τα ανύπαρκτα έργα των υποδομών.

Οι Ηλείοι πολίτες δικαιολογημένα ανησυχούν, αλλά διαπιστώνουν ότι η ίδια τακτική εφαρμόζεται και σήμερα και μένουν στο περιθώριο ως… πολίτες Β’ κατηγορίας στην υπόθεση της ανάπτυξης και του επιπέδου της ζωής τους, ανέφερε ο κ. Βλαγκούλης και πρόσθεσε:

Πως άραγε θα έρθουν στην Ηλεία και τι θα πουν είτε τώρα, είτε στις επόμενες εκλογές; Θα πάθουν «αμνησία» ή μήπως θα παραδεχθούν ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα «έπαιζαν» συνειδητά με την αγωνία των κατοίκων;

Ανάπτυξη δικτύου σε όλη την Ηλεία

Υποτίθεται ότι θα είχαν κινήσει εδώ και πολύ καιρό τις διαδικασίες για τη σιδηροδρομική γραμμή η οποία για επιβατικούς, εμπορευματικούς και τουριστικούς λόγους θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται σε τροχιά και δεν αναφέρομαι για την υπάρχουσα μόνο, που και αυτή κινδυνέυει, δηλαδή τη γραμμή Κατακόλου-Πύργου-Ολυμπίας.

Απαιτείται στο πλαίσιο ενός νέου προγραμματισμού η ανάπτυξη σιδηροδρομικού δικτύου σε όλη την Ηλεία, γιατί αυτό φέρνει πρόοδο και εξέλιξη στον τόπο. Ας το κάνουν λοιπόν και ας σταματήσουν επιτέλους να μας κοροϊδεύουν, γιατί πλέον έγιναν αντιληπτοί…

Από Συντακτική Ομάδα Ερα Πύργου
www.erapirgou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου