Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι για τη χρήση μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι για τη χρήση μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, «ώστε να κινούμαστε όλοι με υπευθυνότητα και να μένουμε ασφαλείς», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μιλώντας
στην τηλεοπτικής εκπομπή «Evening Report» του «ACTION24».

Ο ίδιος, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν κρούσματα μη χρήσης μάσκας, για αυτό και επισήμανε ότι το υπουργείο έχει ζητήσει τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς αυτή και μόνο αυτή μπορεί να επιβάλει πρόστιμα για υγειονομικές παραβάσεις.

«Έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι, όχι για να τιμωρήσουμε το επιβατικό κοινό, αλλά γιατί δεν πρέπει σε αυτή τη φάση να χαλαρώσουμε, ειδικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», είπε.

Ο υπουργός υπενθύμισε ότι η τιμή του εισιτηρίου μειώθηκε μετά από πολλά χρόνια από το 1,40 ευρώ στο 1,20 ευρώ και ότι η κυβέρνηση θέλει να δώσει κίνητρα ώστε οι επιβάτες να στραφούν στη χρήση καρτών και να αυξηθούν τα έσοδα.

«Δεν είναι εύκολη η εξίσωση μεταξύ της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών και της διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας. Είναι μία δύσκολη εξίσωση και ανάλογα με τις συνθήκες προσαρμόζουμε τις πολιτικές μας», κατέληξε.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου