Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΟΣΕ: «Αναβάθμιση» του Θανάση Κοτταρά


Ο Ηλείος (με καταγωγή από την Κρέστενα) οικονομολόγος, Θανάσης Κοτταράς, θα εκτελεί πλέον χρέη διευθύνοντα συμβούλου στον ΟΣΕ, μετά τις εξελίξεις που δρομολόγησαν την αποχώρηση του Κώστα Σπηλιόπουλου.


 Ο κ. Κοτταράς είναι το μοναδικό εκτελεστικό μέλος στη διοίκηση του Οργανισμού και έχει σημαντική πολιτική εμπειρία, τόσο σε υπουργεία, όσο και στο κόμμα της Ν.Δ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοτταράς, είχε διατελέσει διευθυντής στα Υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας, επί υπουργίας του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι είχε εκλεγεί και στην Π.Ε. της Ν.Δ., αλλά παραιτήθηκε μετά την τοποθέτηση του στον ΟΣΕ, λόγω του ασυμβίβαστου που προβλέπεται στο κομματικό καταστατικό.


Πηγή : https://www.gnomip.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου