Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Επιστολή ΠΕΠ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ για θερινές άδειες στην τεχνική βάση

Επιστολή στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
Κύριοι,
Όπως ενημερωθήκαμε, οι άδειες των εργαζομένων στην τεχνική βάση δεν έχουν καθοριστεί ακόμα, προκειμένου οι εργαζόμενοι να προγραμματίσουν
τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις και την ανάπαυσή τους. Είναι ευνόητο ότι οι εργαζόμενοι δικαιούνται να λάβουν την θερινή άδειά τους και να γνωρίζουν εγκαίρως το χρόνο χορήγησής της. 
Είναι επίσης κατανοητό ότι ο έγκαιρος, δίκαιος και σωστός προγραμματισμός των αδειών διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και την εν γένει ομαλότητα. 
Σας καλούμε λοιπόν να εφαρμόσετε προγραμματισμό θερινών αδειών των εργαζομένων στην τεχνική βάση, ενημερώνοντας γι’ αυτό τους εργαζόμενους εντός των επόμενων ημερών.

     Ο Πρόεδρος       Ο Γ. Γραμματέας

Ζαβογιάννης Βασίλης Παπαδόπουλος Σωτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου