Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Συγνώμη της ΔΑΚΕ στον Νάσο Ηλιόπουλο για το συκωφαντικό post

Ανάρτηση- δημόσια συγνώμη της ΔΑΚΕ ΕΤΕ για την συκοφαντία σε βάρος του πρώην Υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου. Εμείς την αφιερώνουμε στους συνδικαλιστές στον σιδηρόδρομο  που έσπευσαν άκριτα να αναπαράγουν την φωτό. Γράφει η ΔΑΚΕ : 
Ανακαλούμε την ανάρτηση μας για τον Νάσο Ηλιόπουλο, στην οποία αυτός εικονίζεται να φέρει την σημαία του ουρανίου τόξου

με εγγεγραμμένο πάνω της ένα σύνθημα που ήταν προϊόν επεξεργασίας και δεν τον εκπροσωπεί, ούτε αποτελεί κείμενο που έγραφε ποτέ η σημαία με την οποία φωτογραφήθηκε στις 12.3.2019 για να καταγγείλει την βίαιη επίθεση και καταστροφή του Check Point της Αθήνας, όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εξεταστεί δωρεάν και ανώνυμα για τον ιο HIV.

Ανακαλούμε επίσης το  κείμενο το οποίο συνοδευε την ανάρτηση αυτή και συγκεκριμένα την αναφορά ότι πρέπει ο Νάσος Ηλιόπουλος να εκτοπιστεί σε νησί, με σκοπό την φυσική του εξόντωση ή την υποδούλωσή του σε ξένη δύναμη, καθώς και τον ισχυρισμό ότι θέλει να μας επιβάλλει τις ιδεοληψίες του o ίδιος και οι ομοϊδεάτες του.
Αναγνωρίζουμε ότι οφείλαμε να είχαμε ελέγξει την γνησιότητα της φωτογραφίας, επισκεπτόμενοι το δημόσια προσβάσιμο προφίλ του Νάσου Ηλιόπουλου και δεν έπρεπε να εμπιστευθούμε τις ψευδείς και χαλκευμένες διαδώσεις που αναπαρήγαμε άκριτα από ιστοσελίδες αμφιβόλου εγκυρότητας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου