Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Αυτή είναι η θερμική κάμερα που τοποθετήθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό Αθήνας (video + φωτογραφίες)

Εγκαταστάθηκαν και τίθενται σε λειτουργία από την Παρασκευή, 12 Ιουνίου στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, θερμικές κάμερες στους σιδηροδρομικούς σταθμούς.
Η τοποθέτηση των καμερών, η οποία έγινε με πρωτοβουλία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ,

αποτελεί πρόσθετο προληπτικό μέτρο για τη θερμομέτρηση, τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και του προσωπικού.


Συγκεκριμένα, θερμικές κάμερες τοποθετήθηκαν στην είσοδο προς τις αποβάθρες στον Σταθμό Λαρίσης (στην Αθήνα) και στον Νέο Σταθμό Θεσσαλονίκης.
«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρωτοπορεί στη χρήση θερμικών καμερών σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ τα ισχύοντα μέτρα -όπως μάσκες, αντισηπτικά, καθημερινή απολύμανση κ.α.- συνεχίζονται κανονικά, προκειμένου όλοι οι επιβάτες να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο ταξίδι με ποιότητα και ασφάλεια», αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Το metaforespress.gr μετέβη στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας, όπου τοποθετήθηκε η θερμική κάμερα και σας παρουσιάζει video και φωτορεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου