Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Έφυγε ξαφνικά ένας αγαπητός και καλός συνάδελφος


 Πένθος στην σιδηροδρομική οικογένεια καθώς έφυγε σήμερα εντελώς ξαφνικά ο αγαπητός συνάδελφος (επισκέπτης) Δημήτρης Μαυροχωρίδης. Ο Δημήτρης, ένας συνάδελφος που πάντα ήταν δίπλα μας με το χαμόγελο, έχασε την ζωή του στον σιδηροδρομικό σταθμό και όλοι αδυνατούμε να πιστέψουμε την απώλεια του.

Το στέκι εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στους οικείους του.

1 σχόλιο:

  1. Άφωνοι μείναμε όλοι οι συνάδελφοι του Δημήτρη για την αναπάντεχη και άδικη απώλεια. Διπλή η θλίψη μας για την απώλεια και του Παύλου Τουριανη κλειδουχου της Διαλογής μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο την ίδια μέρα. Δύο συνάδελφοι με όλη τη σημασία της λέξης.. Εργατικότητα φιλότιμο συνεργασία και πάντα με χαμόγελο. Καλό τους ταξίδι. Δεν θα ξεχαστούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή