Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση - Καταγγελία της ΠΕΠΕ

Ανακοίνωση της ΠΕΠΕ στην οποία καταδικάζεται η κατάργηση δρομολογίων χωρίς όμως να αναφέρονται τα αίτια αυτής της κατάργησης !
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του Διοικητικού Συμβουλίου (χωρίς όμως να υπάρχει έγκριση για τέτοιου είδους ανακοίνωση ) αναφέρει >


Συνάδελφοι,


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Π.Ε. είναι υπέρ της ανάπτυξης της εταιρείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της λειτουργίας αυτής μέσα από το Δημόσιο Φορέα.
Θεωρούμε ότι η απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αύξηση των δραστηριοτήτων μέσω συμφωνιών στις εμπορικές μεταφορές είτε από το Λιμάνι του Πειραιά προς Ευρώπη, είτε από το Θριάσιο και τη Σίνδο και τη μεταφορά των τεύτλων, είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Αποδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι η πολιτική της κατάργησης των επιβατικών τρένων προαστιακού χαρακτήρα μας βρίσκουν σύμφωνους.

Καταδικάζουμε την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διότι έρχεται και μειώνει τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό τη σχέση με τον επιβάτη που έχει κτιστεί τα τελευταία χρόνια όπου το τρένο αποτελεί από και προς την οικία του κάθε εργαζόμενου, μια ασφαλή και οικονομική επιλογή γι’ αυτόν.

Όλες οι προτεραιότητες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορούν να συνυπάρξουν.
Επαναφορά των κατηργημένων αμαξοστοιχιών στη γραμμή.



ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Π.Ε.
  Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ                        ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ , ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ πρότεινε το Σωματείο να προσλάβει γραμματέα για να κάνει όπως είπε την γραμματειακή υποστήριξη. !!!!!

    Απο ότι φαίνεται ο Πρόεδρος προχώρησε στην ενέργεια αυτή , χωρίς να πάρει την έγκριση του Σώματος προφανώς για να γράφει τις ανακοινώσεις που θέλει , όπως θέλει .

    Με την ανακοίνωση ΔΕΝ συμφωνούμε και καλά θα κάνει να ζητήσει να βγεί η υπογραφή του ΔΣ της ΠΕΠΕ .

    Την ανακοίνωση την υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας και δεν υπάρχει σύμφωνη γνώμη απο το ΔΣ για τέτοια ανακοίνωση αλλά για δελτίο Τύπου προς το επιβατικό κοινό που θα εξηγεί τους λόγους της κατάργησης .

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή