Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ήρθε η σειρά μας ; Ξαφνικός θάνατος κ για τον ΟΣΕ λέει η real news

Το αυριανό πρωτοσέλιδο Real News βγάζει θέμα για τον ΟΣΕ και την Τρόικα να ζητάει λουκέτο αλλά ΕΡΤ .

Η Real news είχε βγάλει πρώτη και το θέμα του κλεισίματος της ΕΡΤ.

Όλοι οι σιδηροδρομικοί θα αντιμετωπίσουν ενωμένοι την κατάσταση αυτή - ΑΝ ισχύει το δημοσίευμα - και θα δώσουν μαζί με όλη την Ελληνική κοινωνία , μαζί με τους 2.500 χιλιάδες απολυμένους της ΕΡΤ , μαζί με τους καθηγητές , τους γιατρούς , τους επιστρατευμένους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ,τα εκκατομύρια των ανέργων και θα στείλουν την απάντηση .

Τέρμα τα μνημόνια .

Η Εμείς ή Αυτοί .

3 σχόλια:

  1. μια χαρα πανε τα πραγματα,οι εργατοπατερες τι εχουν να μας πουν τωρα?η ' δεν τους νοιαζει γιατι τους βολεψανε αλλου?η σιωπη τους ειναι πολυ ανυσηχητικη.παντως για παραπληροφορηση δεν το βλεπω,η ρεαλ νιους το ειχε πει και με την ερτ τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αναμονή είναι που σου κόβει τα πόδια και δεν έχεις όρεξη να παλέψεις.
    Μετά το μεσημεριανό,έχει φύγει το άγχος. Η μόνη λύση είναι να λειτουργήσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ έναν ενιαίο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ, ΧΩΡΙΣ έξι (6) Διευθύνοντες Συμβούλους, στρατιές ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, πουλημένους Συνδικαλιστές και τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσοχή, το είχανε πει και για την ΕΡΤ και πέσανε μέσα. Είναι πολύ σοβαρή είδηση, τι λένε τώρα οι Δεξιούληδες και οι Εκσυγχρονιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή