Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Βιομηχανία απολογιών απο την ΔΙΚΑΜ

Μέχρι και 10 μήνες πίσω γύρισε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ  για να τιμωρήσει μηχανοδηγούς ! 
Εξοργιστικό είναι αυτό που γίνεται σήμερα , αλλά και τις τελευταίες μέρες με τις απολογίες που στέλνει  η ΔΙΚΑΜ σε πολλούς μηχανοδηγούς καλώντας τους να απολογηθούν για παραπτώματα (Μεταξύ αυτών , απομόνωση sifa) που είχαν συμβεί εως και 10 μήνες πρίν. 
Η αποδεδειγμένη  πλέον εικόνα  διάλυσης της ΔΙΚΑΜ ,το τελευταίο διάστημα , έχει εκνευρίσει τον κύριο Ρετσινά που σε προφανή συνεννόηση με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , προσπαθούν  να 
μετακυλήσουν την προσωπική τους ευθύνη για όσα συμβαίνουν στους μηχανοδηγούς . 

Το στέκι της έλξης,  θα αναφερθεί με αποδείξεις στην γύμνια της ΔΙΚΑΜ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , που άλλωστε εμποδίζει και την σύναψη οποιασδήποτε συμφωνίας με σοβαρούς πελάτες και στα εμπορεύματα.

Γιατί πολύς λόγος γίνεται για το γιατί δεν προχωράνε οι συμφωνίες τελευταία ....

2 σχόλια:

  1. Απλά και μόνο να αναφέρω ότι ΟΛΟΙ οι εκλεγμένοι της Εξέλιξης (Παρασκευόπουλος Αντώνης , Μπάρος Ιωάννης , Καραδήμας Χάρης κ εγώ ) απο τον Ιούλιο και μετά (οπότε και έγινε η καταγγελία μας στο ΣΕΠΕ ) έχουμε κληθεί σε απολογίες , όπως και άλλοι 5 υποψήφιοι και μέλη της κίνησης μας .

    Ο πανικός της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι ξεκάθαρος , ωστόσο αν ο κ. Ζηλιασκόπουλος και ο κ. Ρετσινάς νομίζουν ότι έτσι θα μας κάνουν να σιωπήσουμε , πλανώνται πλάνην οικτρά .

    Το επόμενο διάστημα , με ακόμα περισσότερες δράσεις θα εντείνουμε τον αγώνα μας για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας , υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας , διασφάλιση των μηχανοδηγών στα εργατικά ατυχήματα και ΑΝΑΤΡΟΠΗ της πολιτικής του ξεπουλήματος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    Για την Εξέλιξη
    Γενιδούνιας Κώστας - Αντιπρόεδρος ΠΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα τους περασει,περαστικα σε ολους μας. οσο για το σωματειο,φανταζομαι οτι λαμπει δια της απουσιας του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή