Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, λαμβάνοντας υπόψη την άσχημη οικονομική κατάσταση που βιώνει ο Ελληνικός Λαός και την ανάγκη να διευκολυνθεί το επιβατικό κοινό στις μετακινήσεις του τη Μ. Εβδομάδα και μετά τη σημερινή συνάντηση που είχε με τις Διοικήσεις του Ομίλου (ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ), αποφάσισε ν’ αναστείλει τις
προγραμματισμένες για τη Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη τρίωρες στάσεις εργασίας, στις επιβατικές αμαξοστοιχίες. 
  •  Δεν κάνουμε πίσω στις διεκδικήσεις μας για την υπογραφή Σ.Σ.Ε. για το 2014.
  •  Συνεχίζουμε να διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ. 
  • Ζητάμε προσλήψεις προσωπικού για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των εταιρειών του ΟΣΕ. 


 Περιμένοντας την οριστικοποίηση της συνάντησης με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχ.Χρυσοχοίδη, τονίζουμε ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται με τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στις εμπορικές αμαξοστοιχίες από τις 14 έως και 20/4/2014 και τις τρεις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στις 19, 20 & 21/4/2014 όλου του προσωπικού του Ομίλου ΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου