Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την ηλεκτροκίνηση της γραμμής Λάρισα-Βόλος

Την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) για την κατασκευή και λειτουργία του έργου «Ηλεκτροκίνηση Σιδηροδρομικής Γραμμής Λάρισα - Βόλος», μήκους περίπου 61,2 χλμ., εντός των ορίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, υπέγραψε ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης.


Το έργο αφορά στην ηλεκτροκίνηση της υφιστάμενης μονής σιδηροδρομικής γραμμής Λάρισα - Βόλος από το Σ.Σ. Λάρισας μέχρι τον Σ.Σ. Βόλου. Για τη λειτουργία των ηλεκτραμαξών απαιτείται η κατασκευή υποσταθμού έλξης πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Ριζόμυλου, που θα συνδέεται με το δίκτυο υψηλής τάσης 150 kV της ΔΕΗ σε μήκος γραμμής μικρότερο από 200 μ.

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι σύμφωνα με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων η ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ και η γεωγραφική θέση προσδιορίζεται εντός περιοχής υπαγόμενης διοικητικά στους Δήμους Λαρισαίων, Κιλελέρ, Ρήγα Φεραίου και Βόλου των Π.Ε. Λάρισας και Μαγνησίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου