Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Επιβεβαίωση για τις προαγωγές στην έλξη χωρίς προκήρυξη θέσης!!!

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέδειξε πως το κομματικό κράτος στις ΔΕΚΟ ζει κ ακόμα διοικεί!
Χωρίς να έχει γίνει καμία προκήρυξη για την πλήρωση κενών θέσεων ευθύνης όπως ρητά αναφέρει ο Νόμος , από χτες όπως έγραψε ΜΟΝΟ το στέκι της έλξης , 3 μηχανοδηγοί χωρίς καμία διαδικασία αξιολόγησης επιλέχτηκαν και ξεκίνησαν εκπαίδευση  για να καταλάβουν την θέση του τμηματάρχη στο μηχανοστάσιο ΜΑΙ.

Η μεθοδολογία είναι γνωστή. Οι θέσεις θα

προκηρυχτούν κατόπιν και θα τις καταλάβουν οι ίδιοι μηχανοδηγοί , επικαλούμενοι στην αίτηση τους το ότι ήδη υπηρετούν σε αυτές , όπως συνέβη και στις πρόσφατες προαγωγές.


Οργή επικρατεί στις τάξεις των μηχανοδηγών και για την σιωπή της ΠΕΠΕ για το θέμα που αποδεικνύει άλλωστε και την αγαστή σχέση συνεργασίας της ηγεσίας του Σωματείου με την Διοίκηση .

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα θα σηκωθεί τις επόμενες μέρες , μαζί με αλλά που αποδεικνύουν την ύπαρξη κομματικού παρακράτους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ που λειτουργεί με την ανοχή συγκεκριμένων συνδικαλιστών.

2 σχόλια:

  1. ΟΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ Ε? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιεύουμε ένα απο τα γνωστά ανώνυμα σχόλια γιατί μας δίνετε και η ευκαιρία να πούμε κάτι σημαντικό.
    Το στέκι δεν ασχολείται με τα πρόσωπα των συναδέλφων που προήχθησαν , το αποδείξαμε κ στις προηγούμενες προαγωγές , οι μηχανοδηγοί είναι οι καλύτεροι κριτές όλων .
    Ασχολούμαστε με την παρανομία της διαδικασίας και την στήριξη που παρέχουν σε αυτήν την παρανομία , οι συνδικαλιστές της ΠΕΠΕ.

    Η διαχειριστική ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή