Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ανέστειλε τις κινητοποιήσεις η ΠΕΠ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ !

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους επιβάτες αποφάσισε να αναστείλει τις προγραμματισμένες για την επόμενη εβδομάδα (28, 29, 30/4/2014) τρίωρες στάσεις εργασίας (11.00’ – 14.00’ και 19.00’ – 22.00’) για τις παραπάνω αντίστοιχες ημερομηνίες.

Τα θέματα ασφαλείας, μας αφορούν άμεσα. Είναι θέματα που επανειλημμένως είτε με έγγραφα είτε με εξώδικα έχουμε γνωστοποιήσει στη Διοίκηση. 
Είναι επιτακτική ανάγκη η στελέχωση των αμαξοστοιχιών με το εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας. Για μας προέχει η ασφαλή μετακίνηση τόσο των επιβατών όσο και του προσωπικού μας. 
Δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε: «πρώτα η ασφάλεια και μετά το κέρδος».
Θα ενημερώσουμε για τις νέες ημερομηνίες των στάσεων εργασίας, σε περίπτωση που δεν υλοποιήσει η Διοίκηση τις δεσμεύσεις της.


                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ                   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου