Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο συκοφάντης Βασίλης Τουρλής , η ντροπή , η τσίπα και η ΑΛΗΘΕΙΑ


Πριν απο λίγο σε blog της ΔΑΚΕ γράφτηκε ότι είχα συμφωνήσει στην ΣΣΕ του 2011 συνδέοντας την με τον Κανονισμό Εργασίας.... 
Ας δουν οι μηχανοδηγοί ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ  την ΑΛΗΘΕΙΑ . 
Γενιδούνιας , Καραδήμας , Κάκκος , Γιαλλινάκης , Μπουγέλης  στο ALTER μπροστά στα μάτια εκατομμύρια Ελλήνων , έλεγαν
ΟΧΙ στην τότε Σύμβαση και μιλούσαν για τους μεταταχθέντες ΔΗΜΟΣΙΑ .

Όσον αφορά τον Κανονισμό Εργασίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , ψηφίστηκε το 2012 Πρόεδρε  . 
Φλεβάρης 2012 και φυσικά απο τον Βορίδη , όχι απο εργαζόμενους !

Ντροπή και μόνο , αλλά όπως σας είπα  το ξεβράκωμα σας θα είναι διαρκές .

Ο στόχος σας φυσικά είναι το στέκι της έλξης , γιατί ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ διαρκώς για τα πάντα και αυτό πονάει πολλαπλά .Ενημερωμένος εργαζόμενος βλέπετε είναι και επικίνδυνος εργαζόμενος για επαγγελματίες συνδικαλιστές.

Στους συντάκτες της απίστευτης αλητείας που η ΔΑΚΕ πήγε  να κατασκευάσει σε βάρος μου , και στον υπεύθυνο διαχείρισης Βασίλη Τουρλή ,  αφιερώνω αυτό που έγραψαν > 

"Η εμμετική ΣΑΣ πρακτική είναι η κατασυκοφάντηση , η διαστρέβλωση η απόκρυψη πληροφοριών και ο εκβιασμός προσώπων,  υπηρεσιακών παραγόντων με ποινικές διαστάσεις πλέον."


Να έχετε το νου σας γιατί δεν χαρίζω τίποτα αλλά και γιατί η προσπάθεια σας να στηρίξετε τις απολύσεις και τον απαράδεκτο όρο στην ΣΣΕ είναι κάτι παραπάνω απο εμφανής .

Γενιδούνιας Κώστας

*Λυπάμαι πραγματικά που οι Συρόπουλος , Θεοδωρόπουλος δέχονται να χρησιμοποιείτε  το όνομα τους σαν συνδιαχειριστές του εν λόγω blog .

1 σχόλιο:

  1. Μήπως τελικά πρέπει να κρατάτε και μαγνητόφωνο σε οποιοδήποτε διάλογο γίνεται και αφορά άμμεσα τον κλάδο και το προσωπικό των μηχανοδηγών?Ξεχνάνε πολύ έυκολα ότι δεν τους συμφέρει να θυμούνται κάποιοι κύριοι,που μάχονται για το καλό του κλάδου των μηχανοδηγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή