Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

O Γιώργος Δράκος απαντά για τις αντιδράσεις μετά την επιστολή του στο στέκι

Mε μια καυστική  επιστολή απαντά ο μεταταχθέντας μηχανοδηγός  Γ. Δράκος σε όσα ακουστήκαν μετά την επιστολή του στο στέκι , επιστολή που διαβάστηκε απο 420 κ πλέον συναδέλφους !
Τα κάτωθι αποτελούν  συνέχεια της επιστολής μου στις 15/4/2014 και απάντηση στα γνωστά παπαγαλάκια που διαδίδουν ότι η ΠΟΣ "αγωνίστηκε" για τις μετατάξεις και τους μεταταχθέντες .
Κρίνω λοιπόν αναγκαίο να τους θυμίσω -καθώς φαίνεται πως ξεχνούν- ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις μετατάξεις, οι διορισμένοι από την ΠΟΣ "εκπρόσωποι των εργαζομένων", αποχώρησαν δήθεν ως
ένδειξη διαμαρτυρίας αντί να ψηφίσουν αρνητικά και να δυσαρεστήσουν τον "manager" Ζηλιασκόπουλο και τους κομματικούς και πολιτικούς προϊσταμένους τους.
 "Ξεχνούν" επίσης ότι στην ένσταση κατά της απόφασης συνταξιοδότησης του ΤΑΠΟΤΕ (1036 ευρώ συν 103 ευρώ επίδομα συζύγου μεικτά, καθαρά 903 ευρώ μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας) για ίση αντιμετώπιση με τους άλλους εργαζομένους στον ΟΣΕ ο δικός τους διορισμένος "εκπρόσωπος των εργαζομένων" υπέγραψε ως αβάσιμη την ένσταση (ο ίδιος τώρα ήδη συνταξιούχος αγωνίζεται κατά της "άδικης" απόφασης για το ΕΦΑΠΑΞ).

Βέβαια, εάν έκαναν το αντίθετο, πώς θα έκοβαν τη πίτα με τον Ζηλιασκόπουλο χωρίς τους εργαζόμενους; Πώς θα έδιναν συνεντεύξεις στα κανάλια και στις εφημερίδες; Και το κυριότερο, πώς θα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι με τους Βρούτση - Παναγόπουλο - Δασκαλόπουλο;


Γιώργος Δράκος - Πρώην Μηχανοδηγός

4 σχόλια:

  1. Η απόφαση για την κοπή της πίτας και τα φώτο ενσταντανέ του Προέδρου της ΠΕΠΕ συναδέλφου Τουρλή με τον κ. Ζηλιασκόπουλο και Ρετσινά τελικά δεν ενόχλησαν μόνο τους εν ενεργεία μηχανοδηγούς , αλλά και τους μεταταχθέντες που ακόμα παρακολουθούν απο κοντά όλα τα δρώμενα στην έλξη.

    Εμείς για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον συνάδελφο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο στέκι για την δημοσίευση των απόψεων του , και απλά του θυμίζουμε αυτό που έγινε σε εκείνη την εκδήλωση.
    Οι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας της ΠΕΠΕ Γιώργο ήταν περισσότεροι απο τους μηχανοδηγούς που παρέστησαν στην φιέστα, μηχανοδηγούς που γύρισαν την πλάτη σε αυτές τις εκδηλώσεις .
    Πολύχρονος για την ονομαστική σου εορτή

    Η διαχειριστική ομάδα του blog των μηχανοδηγών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πήγε στράφι η πίτα και τα χαμόγελα .
    Γίνανε οι προαγωγές και συνεχίζεται το πάρτι σε βάρος της ασφάλειας και των μηχανοδηγών με τους ανίκανους ηγέτες της ΠΕΠΕ....
    .Για αυτό άλλωστε λυσσάνε οι ανίκανοι για την απόφαση του ΣΕΠΕ για το 30% , γιατί τους χάλασε τις συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι η καταγγελία μας στην Επιθεώρηση .
    Αισθανόμαστε σήμερα διπλά δικαιωμένοι που τότε αποχωρήσαμε απο αυτές τις φιέστες της ΠΕΠΕ

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΑΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ιδια κατηγορια με τον συναδελφο Δρακο και τους 45 μηχ/γους βρισκονται πολυ σην/φοι απο τα μηχ/σια που εφυγαν υποχρεοτικα με μεταταξη μετα απο 34 χρονια υπηρεσια με συζυγο και 3 ανηλικα παιδια μου εβγαλαν προσωρινη 800 ευρ η παρετισημου εγινε στης 5-5-2012και ακομη να μου βγαλουν την κανονικη πλακοκεφαλος Σταθης πρωην αρχιτεχνιτης ηλεκρολογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή