Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Το πρώτο εμπορικό τρένο απο Ικόνιο για Ουγγαρία !

Προχωράνε βήμα , βήμα οι εμπορικές συμφωνίες που συνάπτει η Δημόσια ΤΡΑΙΝΟΣΕ γεγονός που αποδεικνύει  τόσο ότι μπορούμε και χωρίς τις ιδιωτικοποιήσεις , όσο και το πόσο είχε αδικηθεί ο σιδηρόδρομος διαχρονικά....
Η σύνδεση με τα λιμάνια , μετά απο πολλά χρόνια θα αποδείξει

πολλά σε όσους απαξίωναν το πλέον οικολογικό και οικονομικό μέσο μεταφοράς που γύρω του μπορεί να δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Φυσικά για να πάνε όλα καλά θα πρέπει 


να λυθούν και όλα τα προβλήματα με τις υποδομές αλλά και τα θέματα ασφάλειας γύρω απο τα εμπορικά .

Γιατί ΑΝ το έργο αυξηθεί , με τις σημερινές συνθήκες ΔΕΝ θα μπορούμε να ανταποκριθούμε.
Μεγαλύτερο πρόβλημα όλων , η έλλειψη προσωπικού καθώς οι συνταξιοδοτήσεις συνεχίζονται , τα κενά πολλαπλασιάζονται και σύντομα μηχανοδηγούς δεν θα έχουμε ούτε για τα προφανή !

Ενδεικτικό είναι ότι και οι 2 καλοί συνάδελφοι που πραγματοποίησαν χτες το δρομολόγιο , συνταξιοδοτούνται και αυτοί σύντομα , μέχρι το φθινόπωρο του 2014.....








Όλα ξεκινούν απο τα λιμάνια και τον σιδηρόδρομο!









Δημόσια ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Σιδηρόδρομος στην υπηρεσία του πολίτη και του Δημοσίου συμφέροντος , μοχλός και εργαλείο ανάπτυξης !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου