Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Σε ....ξενοδοχείο η αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ

Με απόφαση Προέδρου , -οι υπόλοιποι ενημερώθηκαν όπως πάντα τηλεφωνικά - η αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ θα γίνει στο ξενοδοχείο Novus γιατί στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά ....δεν υπήρχε αίθουσα ( και πως εστάλη η πρόσκληση ρωτάμε εμείς) στην ΠΟΣ επίσης , ενώ πρέπει να συνεδριάσει κοντά στο κέντρο γιατί ο Γ.Γ. θα βρίσκεται στην συνάντηση του Προεδρείου της ΠΟΣ με τις Διοικήσεις στις 12 το μεσημέρι κ πρέπει να είναι κοντά ...
Τα σχόλια δικά σας !

3 σχόλια:

  1. Είναι γιατί πέσανε τα Ντουβαρια στο Εργατικό κέντρο Πειραιά ...
    Άλλη μια απόδειξη ότι ο Πρόεδρος κάνει ότι γουστάρει κ δεν ρωτάει κανένα .
    Γενιδουνιας Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού θα είναι σε ξενοδοχείο σίγουρα θα έχει και κορίτσια.Να πάμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνώμη μου,να μην πατήσει κανείς,η ξεφτίλα έχει και τα οριά της.Και εννοείται μετά ότι θα ζητήσουμε και οικονομικό έλεγχο,γιατί οι εν λόγω κύριοι,το παίζουν μπρούκλιδες με τα λεφτά του σωματείου,τα οποία όλοι εμείς οι μηχανοδηγοί τα συνεισφέρουμε κάθε μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή