Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η επίμαχη ανάρτηση απο την πλειοψηφία της ΠΕΠΕ στο facebook

Επειδή πολλοί μηχανοδηγοί δεν έχουν facebook μας ρωτούν για το τι είχε γράψει το Σωματείο όταν δόθηκε η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το 30% και αν ισχύουν πράγματι όσα κατήγγειλε η Εξέλιξη , καθώς το θεωρούν αδιανόητο.
Εμείς ψάξαμε  και βρήκαμε την επίμαχη ανάρτηση.
Δείτε την επίμαχη ανάρτηση > 




θυμίζουμε ότι σε αυτό  το blog την ευθύνη για όσα γράφονται έχουν Πρόεδρος και Γραμματέας της ΠΕΠΕ 

Τα συμπεράσματα δικά σας....

2 σχόλια:

  1. Ξεφτιλίστε τους ...
    Like και ο Πρόεδρος !!!
    Γεια σαν του Προέδρου του μάγκα , να δούμε τώρα τι θα λέει που το ΣΕΠΕ την έχωσε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα γιατί μια τέτοια διεκδίκηση μας υπερβαίνει όλους ! Όπου και αν ανήκουν ότι και αν υποστηρίζουν .Μια τέτοια επιτυχία θα είναι μια ηθική δικαίωση για το κόπο και το μόχθο όχι μόνο των μηχανοδηγών αλλά και όλων των σιδηροδρομικών και είναι πραγματικά λυπηρό την ώρα που βγαίνουν θετικές αποφάσεις κάποιοι έμπειροι συνδικαλιστές να υποβαθμίζουν αυτά τα όπλα που μας δίνει το ΣΕΠΕ , για να κρύψουν την ανυπαρξία τους !
    Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για τους συναδέλφους θα έπρεπε να πάρετε την απόφαση και να την κάνετε σημαία , έτσι ώστε να καταβληθεί το 30% από την διοίκηση αντί να το υπονομεύετε !
    Ευχαριστώ πραγματικά όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή