Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Σε χρόνο ρεκόρ διέσχισε το εμπορικό απο Ικόνιο την Σερβία !

Σύμφωνα με τελευταίες  πληροφορίες που έχουμε ο συρμός έφτασε στον τελικό προορισμό του , 10 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα άφιξης !
Χαράς ευαγγέλια απο τους Σέρβους καθώς το εμπορικό τρένο που ξεκίνησε το Σάββατο απο το λιμάνι του Ικονίου , διέσχισε την χώρα σε χρόνο ρεκόρ για εμπορική αμαξοστοιχία !
Το πρώτο τρένο με 38 βαγόνια εμπορευματοκιβωτίων έφθασε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Πρέσεβο στις 2:45 μ.μ., στην Subotica έφτασε στις 17:20, με ελάχιστη καθυστέρηση λόγω
των τελωνειακών και των συνοριακών διατυπώσεων μόνο 1 ώρα. 

Οι Σέρβοι τονίζουν την αποτελεσματικότητα τους στην μεταφορά των εμπορευμάτων και σε πολύ μικρότερο χρόνο απο ότι γινόταν αυτή μέσω άλλων διαδρόμων , προμοτάροντας με τον τρόπο αυτό την στρατηγική για αυτούς συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τα φορτία που θα ξεκινούν απο το Ικόνιο.

Οι Σέρβικοι σιδηρόδρομοι , υποστηρίζουν ότι τα επόμενα φορτία απο Ικόνιο  που θα διασχίσουν την χώρα τους θα είναι στις 1 και 11 Μάη ενώ τονίζουν ότι η συμφωνία αρχικά προβλέπει 1 τρένο την εβδομάδα . 


Δικό μας σχόλιο ...

Η μεγάλη ευκαιρία της ΠΕΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου