Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση Συνεργασίας για τις προαγωγές στην έλξη

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση της παράταξης Συνεργασία - Αναγέννηση για τις πρόσφατες τοποθετήσεις στο ΜΑΙ .
" Διευθυντικό Δικαιώμα"
Η κενοφανής δικαιολογία της παραταξιακής αυθαιρεσίας και στο πεδίο των προαγωγών...
Συνάδελφοι , συναδέλφισες , 
πριν στεγνώσει το μελάνι των προηγούμενων "συμφωνημένων" προαγωγών ξανά πάλι απο την αρχή μιας και αποχωρούν συνάδελφοι δημιουργούνται κενά στις διοικητικές θέσεις του κλάδου έλξης.
Είναι προφανές ότι
αυτή την φορά δεν μπορούν να γίνουν τοποθετήσεις πριν τις προαγωγές.

Ξεκαθαρίζουμε σε όλους αυτούς που συνευρίσκονται στα γραφεία των Διευθυντών και προτείνουν αφαιρώντας την ευθύνη απο τους ευτυχείς Διευθυντές 
Πρώτα προαγωγές με προκήρυξη θέσεων και μετά οι τοποθετήσεις των συναδέλφων ώστε να υπάρξει ίδια αφετηρία χωρίς την αισχρή παρέμβαση των κομματικών του συνδικαλισμού.

Αλήθεια γιατί διαφωνεί η πλειοψηφία της ΠΕΠΕ ( ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚ ) με την τήρηση της αξιοκρατίας με την ταυτόχρονη ανάδειξη των τυπικών προσόντων των συναδέλφων , ποια είναι άραγε η θέση των υπολοίπων παρατάξεων.

Συνιστούμε 

Ας αφήσουν οι κυβερνητικές παρατάξεις τους κουτοπόνηρους νυχτερινούς συμψηφισμούς.
Η ανυπαρξία τους σύντομα θα τιμωρηθεί .
Είναι αξιοπερίεργο πως ενώ δηλώνουν σκοτωμένοι με τις Διοικήσεις και οι διαπραγματεύσεις για την Σύμβαση ναυαγούν , την ίδια ώρα να τα βρίσκουν στις προαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου