Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ανακοίνωση - ενημέρωση απο ΠΕΠ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ

  Συνάδελφοι- συναδέλφισσες,
             Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 27/5/2015 το ΔΣ του σωματείου μας όπου ενδελεχώς συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπως:

1)
Εξελίξεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ενημέρωση για το ραντεβού με την Γεν. Γραμματέα  του Υπουργείου)
2)
Ταμείο Αλληλοβοήθειας
3)
Διάφορα τρέχοντα θέματα
           Αρχικά έγινε από τον πρόεδρο αναλυτική ενημέρωση  προς το σώμα σχετικά με όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση με την Γεν. Γραμματέα (επακριβώς ο ρόλος του κλάδου ελέγχου και κίνησης  αμαξοστοιχιών, έλλειψη προσωπικούόπου αυτή εντοπίζεται, επικίνδυνο και ανθυγιεινό στους διαχειριστές εμπορευμάτων και τεχνικό προσωπικό Γενικός κανονισμός Κυκλοφορίας, διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία ενεργοποίησης του ΦΕΚ 4313).
          Αποφασίστηκε ομόφωνα η  επανασύσταση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας
          Συζητήθηκαν έντονα τα διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα σχετικά με τις αμαξοστοιχίες 600-601 και 884-885.
          Αποφασίστηκε ομόφωνα να δοθεί συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο μία εβδομάδας στην Διοίκηση προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να μειωθούν τα προβλήματα των συγκεκριμένων δρομολογίων.
          Αν αυτό δεν συμβεί τότε το σωματείο θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια τόσο των επιβατών όσο και του προσωπικού.
          Επίσης συζητηθήκαν θέματα διοικητικού προσωπικού και συγκεκριμένα με τα προβλήματα λειτουργίας που προκύπτουν λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησης του Διευθυντή.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                        ΠΑΝ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ                       ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου